Epoxybelegg til gulv i storfefjøs

Epoxy på fôrbrett, fôrsentral og sosiale/tekniske rom i storfefjøs.

Epoxybelegg til gulv i storfefjøs
EP Multi HM

EP Multi HM er et robust og sklisikkert belegg som er speielt egnet for fjøsmiljø. Dette legges i en tykkelse på 2-3 mm, og er beregnet for arealer med moderat belastning. Benyttes gjerne i ganger, tekniske rom og sosiale rom.

EP Multi HD

EP Multi HD er et svært sterkt belegg som egner seg godt i fjøsmiljø. Det legges i en tykkelse på 4-5mm, og tåler tung belastning som f.eks traktor og lignende kjøretøy. Benyttes ofte i fôrsentral samt på fôrbrett.

Begge produktene gir en løysegrå farge på gulvet.

Det kan installeres 6-12 uker etter ferdig støp, men ønskes det lagt tidligere, kan det legges allerede etter to uker med en DPM spesialprimer.

Multi HM og HD kan legges i tre ulike grader av sklisikkerhet; moderat, god og grov. På fôrbrett legges 60cm fra etefront med glatt overflate.

Ferdig behandlet gulv, gir en lett vaskbar overflate, god hygiene, lyse trivelige gulv og en svært god beskyttelse av betongen.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner