Lely T4C besetningsstyring

Lely Astronaut samler inn en rekke data om dine kyr, og alle disse data blir lagret og behandlet i dataprogrammet T4C.

Alt presenteres enkelt og oversiktlig på PC, pekeskjerm og mobiltelefon slik at du kan ta bedre og raskere beslutninger.

Lely har bygget opp T4C slik at det skal være enkelt for deg som bonde å se hvilke dyr som krever ekstra oppmerksomhet. Det er viktig å fange signaler om mulige helseproblemer tidlig, slik at du kan iverksette tiltak før det kreves behandling.

For din oversikt, presenteres de mest sentrale parametrene grafisk som KPI (key performance indicator). En rekke ulike parametre er forhåndsdefinert, og du velger selv hvilke som skal presenteres for deg. 

T4C InHerd

InHerd er ni forskjellige applikasjoner til smarttelefon, der du får ulike funksjoner fra T4C rett på telefonen. Hensikten med disse verktøyene er at du skal ha tilgang til nødvendig informasjon der du til enhver tid befinner deg, og kunne gjøre eventuelle handlinger der og da, i stedet for å måtte gå til kontoret og PC’en for å gjøre dem.

Det er også laget en egen App for rådgivere, der du kan dele ulike nøkkelindikatorer med rådgiveren.  

Les mer om T4C InHerd her: www.lelyt4c.com

Lely T4C besetningsstyring
T4C henter data fra alle dine Lely produkter|T4C har du enkel tilgang til ved roboten

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner