Kraftfôrsiloer fra Fjøssystemer

I moderne husdyrproduksjon er det behov for å benytte ulike typer kraftfôr til dyra, for å oppnå topp produksjonsresultater. Dette krever som regel at en har to eller flere kraftfôrsiloer på gården. Fjøssystemer har glassfibersiloer i ulike størrelser som lagervare – med kort leveringstid. Stålsiloer kan leveres på bestilling.

Kraftfôrsiloer fra Fjøssystemer
Glassfibersiloer

Fjøssystemer glassfibersiloer leveres med inspeksjonsluke og syklon som standard. I tillegg har siloene en vertikal stripe langs siden som indikerer kraftfôrnivået i siloen. Vi har glassfibersiloer i størrelsene 8mᵌ, 12mᵌ, 20mᵌ, 26mᵌ og 31 mᵌ som lagervare med kort leveringstid, men kan levere andre størrelser som bestillingsvare. Siloene er laget i robust glassfibermateriale –  og leveres ferdig montert. Siloene settes på en armert betongplate og boltes fast ved levering. Våre montører kobler på motor/skruekasse samt kraftfôrskruer inn i fjøset.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner


    https://www.fjossystemer.no/storfe-kategori/foring/kraftforsilo/