Stasjonær fullfôrmikser fra BvL for sau og geit

Vi tilbyr anerkjente fullfôrmikser fra BvL som har lang erfaring med fullfôrmiksere, og har et stort produktutvalg av svært høy kvalitet.

Stasjonær fullfôrmikser fra BvL for sau og geit
Stasjonære fullfôrmiksere fra BvL

Stadig flere oppdager fordelene med en fullfôrmikser. Med en fullfôrmikser kan du bedre fôreffektivitet, og har muligheten til å blande ulike fôrmidler. Du kan også oppnå en jevnere og mer balansert fôrrasjon ved å kunne blande ulike grovfôrtyper sammen.

Fjøssystemers BvL V-Mix fullfôrmiksere har vertikal miksesnegle. Vertikale snegler er effektivt på rundballer, og takler også frosne baller. Vi fører både en-snegla og to-snegla miksere. Motorstørrelsen på disse tilpasses mengden fôr som skal mikses.

Sauebonde Håkon Furuhovde deler sine erfaringer med BvL fullfôrmikser med vekt. Selv om rundballene kommer fra ulike slåtter og jorder, oppnår han jevn og stabil fôring. Akkurat det setter sauen stor pris på!

Fjøssystemers fullfôrmikser er forberedt for kommunikasjon med vår takutlegger. Utfôring med takutlegger kan enten styres manuelt, på tid eller fullautomatisert med vekt.

Modellutvalget spenner seg fra 6,5 m³ til 36 m³. Se også FS Kompaktmikser

BVL blanderen kan nå leveres med reduksjonsgearkasse hvis ønskelig. Dette er spesielt interessant der det er marginalt med strøm inn i fjøset. Med reduksjonsgirkasse kan en mindre motor benyttes og likevel ha blandekapasitet til 24 timers fôring. Reduksjonsgirkassen kommuniserer med vektcellene slik at redusert hastighet på sneglen kun benyttes ved oppstart av fullt blandekar. Blanderen kan også leveres med integrert elevator fra 1 m – 3,25 m lengde.

Standardutstyr på alle modeller
 • mekanisk åpning av EDS utfôringsluke
 • mekaniske motskjær i blandekar
 • herdede lange kniver
 • vario overløpsring
 • manuell justering av elevator
 • elektrisk betjening med en funksjon
 • stige
 • 8 mm godstykkelse i vegg
 • 20 mm godstykkelse i bunn
 • 15 mm powersnegle med HARDOX skrapeskinne
Fjøssystemer takutlegger

Vår takutlegger sørger for en svært effektiv utfôring. Den er klargjort for kommunikasjon med vår fullfôrmikser, men kan også kommunisere med de fleste typer rivere/kuttere/blandere.

Taktutleggeren monteres over fôrbrettet.

Den kan leveres fra det enkle med manuell styring og utfôring på en side, til helautomatisk med gruppefôring (inntil 16 grupper) og dosering via veieceller på blander.

Se brosjyre SMART FÔRING Fjøssystemer.pdf

  Kontakt oss

  Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner