Tru-Test storfevekt

Vektregistrering er svært nyttig i kjøttproduksjon, både i avlsarbeid og i slaktedyrproduksjon. Vekt og tilvekst gir mulighet for å plukke ut de bese livdyrene, og optimalisering av fôring.

Vektene fra Tru-Test spenner seg fra de enkle med avlesning, til de avanserte med automatisk ID- og vektregistrering. Displayet på avlesningsenheten er svært lesevennlige, og hele enheten er støv- og vanntett.

TruTest har patentert teknologi for vektberegning av urolige dyr. Nøyaktighet og varighet brukes for å beregne faktisk vekt av urolige dyr, og dette gir svært pålitelige veiinger.

S3

S3 Vejeindikatoren er enkel å bruke. Indikatoren er laget av robust materiale, som er vann og støvtett. Displayets tall er store og lette at lese. Indikatoren er utstyret med Bluetooth, som gjør det mulig at kommunisere med eksterne systemer, såsom TTS Link, MiHub, Data Link (gratis App), og disse kan videresende data til de sentrale databaser.

Eziweigh 7i Vejecomputer + TTS Link (Bluetooth)

EziWeigh 7i er en avanserte vekt med Bluetooth, som veier og registrerer hvert dyr i besetningen raskt og effektivt. Den har mulighet for tilslutning til overgangsplatform, som gjør at dyrene kan veies automatisk. Denne kan registrere vektdata og elektronisk id (EID), og slik identifisere og analysere hver enkelte dyrs yteevne og vekt historikk.

Ezi-weigh7i EID-vejeindikator registrer vekttkurver over tid for hver enkelt dyr i besetningen. På den måteen får man informasjon om hvilke dyr, som falder utenfor forventet vektøkning (normen). Dette kan skyldes helseproblemer, eller være fordi noen dyr ikke klarer fôrregimet så godt som andre i besetningen. Denne vekten er også velegnet til sortering av dyr gjennom elektronisk porter.

Vektbjelker MP og HT5T

Vektbjelkene fra Tru-Test har en rekke anvendelsesmuligheter. De kan brukes som par under en plattform eller ei veiekasse til veiing av dyr, fôr eller andre produkter.

MP vektbjelker kommer i lengder på 600mm, 800 mm og HD5T 1110mm. Bjelkene er enkle å sette opp, og de krever ingen permanent plassering. Et plant og stabilt underlag er eneste krav til plassering. Sammen med en lett aluminiumsplattform, er systemet derfor enkelt å flytte rundt etter behov.

Alle Tru-Test komponenter er kompatible, og bjelkene kan benyttes sammen med alle indikatorer fra Tru-Test uten noen form for kalibrering.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner