Bli din egen strømleverandør med solcelle

Fjøssystemer leverer komplette solcelleanlegg til landbruk og industri. Vi leverer paneler både til tak, vegg og bakkeanlegg. Alle våre anlegg prosjekteres av fagfolk og leveres ferdig montert. Fjøssystemer er godkjent som Elvirksomhet av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Bli din egen strømleverandør med solcelle

Alle våre paneler leveres med 12 års garanti på fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt. Vi har verktøy for å beregne et anlegg som gir maksimal effekt på din eiendom i forhold til solfolforhold. Send oss en forespørsel på skjema nederst på siden for et pristilbud.

Vi selger kun til landbruk og industri. Her er det ofte store flater på fleste bygninger som kan gi mye effekt. Samtidig er solcelle et viktig bidrag til å redusere CO2-avtrykket.

Her er eksempler på hva som trengs av eksisterende sikringer og flater i forhold til hvor mye energi som kan produseres:

 • 20 KWp: 100 m² fysisk flate. Min. 63 A hovedsikring
 • 30 KWp: 150 m² fysisk flate. Min. 80 A hovedsikring
 • 50 KWp: 250 m² fysisk flate. Min. 125 A hovedsikring

Det er gode ordninger på støtte til solcelle både til landbruk og industri. Les mer om støtte til landbruket her: https://bit.ly/3iLmCqC Det er Enova som gir støtte til industri. Les mer her: https://bit.ly/3GQRFsP

  Tilbud på solcelle

  Fyll ut skjema for å få et tilbud på solceller

  JaNei
  https://youtu.be/nWUHQCKGAkY
  Bakkeanlegg montert i 90°. Det gir lavere kostnader på materiell og montering. Hittils har vi ikke sett noen forskjell i effektytelse mot for eksempel panel i 45°. Kunden monterte mye selv og senket dermed kostnadene ytterligere.
  Solcelleanlegg med 38 panel, montert på en gammel tømmervegg.
  75 panels solcelleanlegg med 30 kW effekt, montert på låvetak.

   Kontakt oss

   Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner