Fjøssystemer melketank

Sikre god hygiene på kalvemelka med Fjøssystemer melketank.

Fjøssystemer melketank

Kalven er utgangspunktet for all produksjon i en melkekubesetning, enten det er en kukalv som skal bli melkeku, eller en oksekalv som skal fôres opp til slakt. 

Fôring med melk av god hygienisk kvalitet er avgjørende for god tilvekst og helse hos kalvene.  

God hygienisk kvalitet oppnås ved å begrense bakterietilveksten i melka. Mengden bakterier når melka fôres ut er avhengig av hvor mye det var når melka var fersk, hvor lenge den er lagret og lagringstemperatur. Uansett om du fôrer fersk eller syrnet melk er det viktig med rask nedkjøling og stabil temperatur under lagring. God kjøling opprettholder kvaliteten på melka og gir mulighet for lengre lagringstid. 

Fjøssystemer melketank er laget nettopp med tanke på hygienisk optimal lagring av kalvemelk. Tanken på 200 liter er produsert i rustfritt stål og er utstyrt med et effektivt kjøleaggregat for rask og stabil kjøling. Spesialtilpasset isolasjon sikrer energieffektiv drift. 

Tanken er en stående vertikal type med glatte innervegger og polerte sveiser. Sammen med god adkomst via stor åpning i toppen, sikrer dette enkel rengjøring. Lokket er utstyrt med kraftige fjærer i rustfritt stål for enkel åpning og lukking, og har integrert røreverk som går med en hastighet på 30 o/min.  

Mål: 1030 X 890 X 990 mm (L x B x H)

Fjøssystemer melketank er godt egnet til alle typer fôringssystemer for kalvemelk, enten det er manuell fôring, via automatisk kalvefôringsautomat eller med melketaxi.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner