BvL FS Kompaktmikser

I samarbeid med BvL har Fjøssystemer utviklet en fullfôrmikser. Mikseren krever liten plass og strøm, men gjør samme gode jobben som de større mikserne fra BvL.

Utviklet for norske forhold

Fullfôrmikseren har fått navnet FS Kompaktmikser, og er spesielt utviklet for norske forhold. Den leveres med et standard utstyrsnivå, men det er på ingen måte gått på akkord med BvL sin kjente kvalitet. Samtidig er FS Kompaktmikser en fullverdig mikser på lik linje med de større mikserne fra BvL. Den fysiske størrelsen gjør at den vil passe inn på gårder der plass er en utfordring.

Mikseren har en lengde på 309, bredde på 223 og en høyde på 209 cm. Motoren er på kun 11 Kw (40 Amp ved 230V og 25 Amp ved 400V). Vekten på 2700 kg gjør at mulighetene for plassering blir fleksibel. Med en størrelse på 8,1 m3 er det plass til to normale rundballer i blandekaret.

Lave driftskostnader

Installasjonen er meget enkel, og i prinsippet kan bonden montere den selv – «Plugg og kjør». Mikseren har inntil fem justerbare kniver og samme solide stålkonstruksjon som de større mikserne fra BvL. Den leveres med komplett styreskap, og er klargjort for automatiske utfôringsløsninger for de som ønsker det. 

Oddmund Hildal kjører BvL kompaktmikser og rullende fôrbrett i sitt 4-rekkers sauefjøs i Odda.
Normann Helle forteller om hvordan han har satt opp en BvL kompaktmikser og EDER Feedstar i et eldre fjøs.
Hør og se Andrè Brenden sin FS Kompaktmikser.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner