AutoFeeder

Rimelig helautomatisk utfôringssystem.

AutoFeeder

AutoFeeder tar seg av kutting og distribusjon av grovfôret, samt tildeling av flere typer kraftfôr. Fôringen starter på definerte tidspunkt og kan differensieres med ulik mengde fôr til gruppene gjennom dagen. AutoFeeder registrerer når kammeret er tomt for grovfôr og vil dermed hente nytt fôr fra matebordet, og deretter gjenoppta fôringen. Bondens jobb blir dermed kun å sørge for at det er fôr på magasinet.

Maskina er skinnegående og vil starte å mate ut den mengde grovfôr som er programmert inn for hver dyregruppe.

AutoFeeder vil gå runden gjennom fjøset og gå tilbake til hvileposisjon av seg selv, klar for neste fôringsrunde.

AutoFeeder kan stå sammen med magasin eller tilpasses til å stå sammen med en mikser. Påfylling av nytt fôr i utleggeren startes automatisk fra matebordet. AutoFeeder bygger på velutprøvd teknologi og erfaringer gjennom 25 år og kutter opp fôret for å heve fôropptaket.

Automatisk fôring

AutoFeeder har høy posisjoneringsnøyaktighet grunnet et nytt enkoderhjul. Opptil 60 soner kan defineres med 11 ulike forprogram til ulike tidspunkt i døgnet. Dette gir god kontroll over grovfôrmengde, og eventuelt kraftfôrmengde, til hver sone. AutoFeeder kan også leveres med veieceller for høyere presisjon på tildeling av grovfôr.

Automatisk fylling

AutoFeeder er utstyrt med fotoceller for å detektere når maskinen er tom for grovfôr. Når maskinen tomkjøres vil den huske posisjonen og kjøre tilbake til magasinet for å hente nytt fôr, for deretter å gjenoppta fôringen fra posisjonen den gikk tom. Ved fylling vil AutoFeeder låses mekanisk inn mot matebordet ved hjelp av tapper for å unngå at kutteren skyves bort fra matebordet under overleveringen.

Kraftfôrtildeling – tilvalg

AutoFeeder kan ha en kraftfôrtank på 120 liter. Denne kan leveres for tildeling av én type kraftfôr eller deles for å kunne tildele to ulike kraftfôrtyper. Kraftfôrtildelingen kan aktiveres og tilpasses for hver sone og for hver fôring, uavhengig av grovfôrtildelingen. Kraftfôrtanken vil fylles automatisk når AutoFeeder er i parkeringsposisjon for å alltid være klar til neste fôring.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner