Elevatorer

Bandtransportøren er et fleksibelt og modulbasert system for effektiv og smidig transport av fôrmidler. Løsningen er støysvak, driftssikker, gir lite fôrspill og er enkel å vedlikeholde.

Elevatorer

Serigstad bandtransportør er modulbasert og enkel å tilpasse ulike behov. Tilvalg som glatt bånd (ved stigning opp til 15 grader) eller bånd med medbringere (brattere stigning enn 15 grader), hjul eller beinsett og ulike karmer gir løsningen mangfoldige bruksområder. Mulighet for å kjøre båndet begge veier og automatisk oppstart ved systemtilkobling øker bruksvennligheten ytterligere. Se mål og dimensjoner nederst på siden.

Nyhet

Vinklet gummielevator er en plasseffektiv løsning for transport av fôrmidler. Det unike med denne elevatoren er at den først går horisontalt for så via en vinkel går til stigning på samme band, med samme drivenhet. Elevatoren leveres med fast vinkel på 25, 35 og 45. Den vinklede gummielevatoren er modulbasert og består av en startmodul, midtseksjon og en drivemodul. Midtseksjoner finnes i 1,5 og 3 meter seksjoner.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner