Big Dutchman tørrfôringsanlegg til gris

DR850 tørrfôringsanlegg fra Big Dutchman har stor kapasiet og er svært effektivt med hensyn på antall hjørner og transportlengde.

Big Dutchman tørrfôringsanlegg til gris

Med fire hjørner, er maksimal transportlengde 300 meter. For hvert ekstra hjørne, mister man 6 meter transportlengde. Kapasitet ved 66% fyllingsgrad er 870kg/t.

Trekkstasjon, transportrør og -kjede

Trekkstasjonen er en kompakt enhet som kan plasseres både inne i husdyrrom og utendørs. Huset er i rustfritt stål, og stasjonen har kjedebruddsstopp.

Transportrøret er i galvanisert stål, mens kjedet er av spesialherdet stål. Medbringerskivene er laget i kunststoff.

Opptagerstasjon

Opptagerstasjonen er i rustfritt stål, og kan plasseres enten i husdyrrom med flekssnegl fra silo, eller direkte under kraftfôrsilo. Den leveres enten for en eller to rørgater.

Hjørner

Hjørnene er tilgjengelig i ulike materialer. Vi leverer mest i kunststoff, men de finnes også i rustfritt stål. Lokket kan leveres i gjennomsiktig kunststoff, for enkel inspeksjon. Hjørnet er rustbestandig, og egner seg godt for utendørs montering.

Utfôring

Til fylling av alle typer fôrautomater, benytter vi utløp med skyvespjeld. Dette kan leveres med teleskopisk fallrør. Volumdoserer brukes til purker, og er en gjennomsiktig beholder på 6, 10 og 15 liter. Dosereren har stor sideluke for rengjøring.

Styreskap

Fullautomatisk PLC styring med programmerbar antall kjøretider. Styreskapet kan kobles til eksternt alarmanlegg.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner