Biovarme

Fjøssystemer tilbyr fyringsanlegg fra østerrikske Fröling

Fröling er Europas ledende produsent av biokjeler, og med over 50 års erfaring er Fröling anerkjent for innovative og svært driftssikre produkter og løsninger. Fröling har markedets bredeste sortiment for fyring med ved, pellets og flis, med kjeler fra 7 kW til 1500 kW.

Fjøssystemer tilbyr den optimale løsningen for ditt bioenergianlegg. Og vårt landsdekkende serviceapparat vil gi deg som kunde trygghet for at du får service og hjelp når behovet oppstår.

Økende energipriser og fokus på miljøvennlig oppvarming gjør bioenergi til en svært aktuell energikilde for fjøs, industribygg og alle med behov for oppvarming. Med slike fyranlegg får man ett vannbårent energisystem med et stort bruksspekter for oppvarming av alle typer hus, forbruksvann og industrielle prosesser.

Bruk av bioenergi er ikke bare smart for klimaet, det bidrar også til lokal næringsutvikling og verdiskapning. Derfor er dette også høyt prioritert fra statlig hold, og det gis gode støtte ordninger fra Innovasjon Norge https://www.innovasjonnorge.no/bioenergi og Enova https://www.enova.no/bedrift/bygg-og-eiendom/varmesentraler for å stimulere til økt produksjon av bioenergi.

T4e fliskjele
Kombikjele (ved/pellets)

Våre biovarme-produkter (brosjyrer):

Flere kataloger

For mer info, ta kontakt:

Midt-Norge:
Christer Moen, tlf. , epost:
Tommy Lystad, tlf. , epost:
Lars Petter Bartnes, tlf. , epost:

Østlandet, nord for Oslo:
Arne Morten Borgenesset, tlf. , epost: 
Lars Erik Nordhagen, tlf. , epost: 

Sør-Norge:
Bjørn Erik Moe, tlf. , epost:
Sivert Johnsen, tlf. , epost:

Sør-Rogaland og Agder:
Ruben Prestegård Lende, tlf. , epost:
Ovar Heine Njærheim, tlf. , epost:

Voss og Ølen:
Kristian Skjerve, tlf. 993 71 219,
Roy Erik Hetland, tlf. 905 37 158,

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner