Biovarme

Fjøssystemer Gruppen tilbyr fyringsanlegg fra østerrikske Fröling.

Økende energipriser og fokus på miljøvennlig oppvarming gjør bioenergi til en svært aktuell energikilde for fjøs, industribygg og alle med behov for oppvarming. Med slike fyranlegg får man ett vannbårent energisystem med et stort bruksspekter for oppvarming av alle typer hus, forbruksvann og industrielle prosesser.

Hvorfor velge flisfyringsanlegg fra Fröling?

Fröling er Europas ledende produsent av biokjeler. Med over 50 års erfaring er Fröling anerkjent for innovative, svært driftssikre produkter og løsninger. Fröling har markedets bredeste sortiment for fyring med ved, pellets og flis, med kjeler fra 7 kW til 1500 kW.

Vi tilbyr den optimale løsningen for ditt bioenergianlegg. Og vårt landsdekkende serviceapparat vil gi deg som kunde trygghet for at du får service og hjelp når behovet oppstår.

Tilskudd fra staten

Bruk av bioenergi er ikke bare smart for klimaet, det bidrar også til lokal næringsutvikling og verdiskapning. Derfor er dette også høyt prioritert fra statlig hold, og det gis gode støtte ordninger fra Innovasjon Norge og Enova for å stimulere til økt produksjon av bioenergi.

Med stort varmebehov til bolighus, grisehus, verksted og ammekufjøs, syntes Sigbjørn Grøtterød i Tønsberg at strøm- og dieselregninga etterhvert ble i drøyeste laget. Nå er flisfyringsanlegget fra Fröling på plass, og sørger for oppvarming av alle bygningene på Rise Gård. Anlegget består av en 200 kW kjele med 5 m sirkelmater og 8000 l akkumulatortank.
Etter oppstarten med flisfyringsanlegget fra Fröling, har Bjørner Skogvang redusert strømutgiftene med 2/3! Det 400 m² store bolighuset varmes opp av en T4e 60 kW fyrkjele med en 3 meter lang sirkelmater og 2 stk akkumulatortanker på 850 liter. Hør Bjørner selv fortelle om hvordan det var å investere i et biovarme-anlegg.

Våre biovarme-produkter (brosjyrer):

Flere kataloger

For mer info, ta kontakt:

Midt-Norge:
Christer Moen, tlf. , epost:
Tommy Lystad, tlf. , epost:
Lars Petter Bartnes, tlf. , epost:

Østlandet, nord for Oslo:
Arne Morten Borgenesset, tlf. , epost: 
Lars Erik Nordhagen, tlf. , epost: 

Sør-Norge:
Bjørn Erik Moe, tlf. , epost:
Sivert Johnsen, tlf. , epost:

Sør-Rogaland og Agder:
Ruben Prestegård Lende, tlf. , epost:
Ovar Heine Njærheim, tlf. , epost:

Voss og Ølen:
Kristian Skjerve, tlf. 993 71 219,
Roy Erik Hetland, tlf. 905 37 158,

Lars Erik Nordhagen (fagansvarlig biovarme, Fjøssystemer Øst) tar en gjennomgang av et Fröling flisfyringsanlegg som er i drift på Lillehammer. Anlegget består av T4e 60 kW fyrkjele med en 3 meter lang sirkelmater og 2 stk akkumulatortanker på 850 liter.
Bli med og se på hvordan vi varmer vann til en konvektor i demovogna vår. Med fyringsanlegg fra Fröling får man et vannbårent energisystem som kan varme opp gulvarme, radiator, korntørke, viftekonvektorer, tappevann og prossesystemer.
T4e fliskjele
Kombikjele (ved/pellets)

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner