Ring 02634

Vedfyringsanlegg for landbruk og industri

Økende energipriser og fokus på miljøvennlig oppvarming gjør vedfyringsanlegg til en aktuell energikilde for større bygninger. Vedfyringsanlegg gir billig oppvarming. Vedkjelen sørger for energieffektiv varme. Frölings bioanlegg kan også kombineres med moduler for fyring med flis og pellets.

vedfyringsanlegg sp dual
Siden den er svært effektiv og komfortabel, garanterer SP Dual vedfyringsanlegg både lave utslipp og lave energikostnader.

Fröling er Europas ledende produsent av biokjeler. Og med over 50års erfaring er Fröling anerkjent for innovative og svært driftssikre produkter og løsninger. Fröling har markedets bredeste sortiment for fyring med ved, pellets og flis, med kjeler fra 7kW til 1500kW.

Fjøssystemer tilbyr den optimale løsningen for ditt vedfyringsanlegg. Og vårt landsdekkende serviceapparat vil gi deg som kunde trygghet for at du får service og hjelp når behovet oppstår.

Økende energipriser og fokus på miljøvennlig oppvarming gjør vedfyringsanlegg til en svært aktuell energikilde for fjøs, industribygg og alle med behov for oppvarming. Med slike vedfyringsanlegg får man ett vannbårent energisystem med et stort bruksspekter for oppvarming av alle typer hus, forbruksvann og industrielle prosesser.

Bruk av bioenergi er ikke bare smart for klimaet, det bidrar også til lokal næringsutvikling og verdiskapning. Derfor er dette også høyt prioritert fra statlig hold, og det gis gode støtteordninger fra Innovasjon Norge https://www.innovasjonnorge.no/bioenergi og Enova https://www.enova.no/bedrift/bygg-og-eiendom/varmesentraler for å stimulere til økt produksjon av bioenergi.

For mer informasjon om vedfyringsanlegg, ta kontakt:

Midt-Norge:
Christer Moen, tlf. 951 75 011, epost: christer.moen@nullfjossystemer.no
Tommy Lystad, tlf. 958 10 310, epost: tommy@nullfjossystemer.no
Lars Petter Bartnes, tlf. 900 84 576, epost: larspetter@nullfjossystemer.no

Østlandet:
Lars Erik Nordhagen, tlf. 901 40 353, epost: larserik@nullfjossystemer.no
Erik Stenumgaard, tlf. 489 98 055, epost: erik@nullfjossystemer.no

Sør-Norge:
Bjørn Erik Moe, tlf. 980 83 316, epost: bjornerik@nullfjossystemer.no
Sivert Johnsen, tlf. 481 15 565, epost: johnsen@nullfjossystemer.no

Vestlandet:
Ruben Prestegård Lende, tlf. 404 73 278, epost: ruben@nullfjossystemer.no
Ovar Heine Njærheim, tlf. 917 07 337, epost: ovar@nullfjossystemer.no

    Kontakt oss