Stasjonær fullfôrmikser for storfe

Vi tilbyr anerkjente fullfôrmikser fra BvL. Tyske BvL har mer enn 40 års erfaring med fullfôrmikser , og har et stort produktutvalg med svært høy kvalitet.

Stasjonær fullfôrmikser for storfe

Stadig flere oppdager fordelene med en fullfôrmikser. Med en fullfôrmikser har du muligheten for å blande ulike grovfôrkvaliteter til en ensartet miks som forhindrer sortering. Med en fullfôrmikser sikrer du et høyt fôropptak og minimalt fôrspill. Samme miks fra dag til dag er alfa og omega. Ved å bruke samme blandingsforhold fra dag til dag, sikrer du ei stabil vom der mikrobene får optimale vekstforhold. Dette sikrer rask og høy fordøyelighet av fôret, som igjen gir seg utslag i høyere fôreffektivitet. Resultatet er økt dekningsbidrag i mjølkeproduksjonen din.

Fjøssystemers BvL V-Mix fullfôrmiksere har vertikal miksesnegle. Vertikale snegler er effektivt på rundballer, og takler godt frosne baller. Vi leverer både en-snegla, to-snegla og tre-snegla miksere. Motorstørrelsen på fullfôrmikserene tilpasses mengden fôr som skal mikses. Se mål og dimensjoner lenger ned på siden.

Fjøssystemers fullfôrmikser kan settes sammen med et automatisk fôringssystem. Styringen gjøres med vårt nyutviklede Smart fôring styreskap. Hvis alternativet er takutlegger, kan fôringen styres med vår patenterte fôrskanner. Dette sikrer optimal fôring til en hver tid.

Modellutvalget spenner seg fra 6,5 m3 til 30 m3. Se også FS Kompaktmikser

Med en nyutviklet drivlinje med faste klokoblinger, 6-polet motor og planetgir, har vi redusert effektbehovet med hele 30 %.

Blanderen kan også leveres med integrert elevator fra 1 – 3,25 m lengde.

BVL fullfôrmikser med integrert elevator

Standardutstyr på alle modeller

 • Valfri plassering av utfôringsluke
 • Mekaniske motskjær i blandekar
 • Herdede lange justerbare kniver. Mulighet for karbonkniver
 • Fast overløpsring. Mulighet for variabel overløpsring for rundballer
 • 700 mm bein
 • Stige
 • 8 mm godstykkelse i vegg
 • 20 mm godstykkelse i bunn
 • 15 mm snegle med HARDOX skrapeskinne
Anbefalt motorvalg på ulike BvL-blandere
Anbefalt motorvalg på ulike BvL-blandere

Fjøssystemer takutlegger

Vår takutlegger sørger for en svært effektiv utfôring. Den er klargjort for kommunikasjon med vår fullfôrmikser, men kan også kommunisere med de fleste typer rivere/kuttere/blandere.

Taktutleggeren monteres over fôrbrettet.

Den kan leveres fra det enkle med manuell styring og utfôring på en side, til helautomatisk med gruppefôring (inntil 20 grupper) og dosering via veieceller på blander. Den kan også samkjøres med vår fôrskanner

  Kontakt oss

  Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner