Tørking av høy

Fjøssystemer Gruppen kan tilby fleksible og kostnadseffektive løsninger for tørking av høy, både løst høy og i rundballer. Produktene og løsningene vi tilbyr er fra anerkjente Lasco fra Østerrike, nummer 1 på tørketeknologi i Europa.

Tradisjonelt har en tørket høyet løst inne på en høytørke. Høyet fordeles utover et gulv som det tilføres store mengder luft under. Moderne høytørking baserer seg på det samme prinsippet, men ved bruk av moderne teknologi kan prosessen overvåkes bedre og tørketiden kortes betydelig ned. I moderne høytørking er tilsetting av varmluft og eventuell avfukting av tørkeluften sentrale faktorer som gir god kontroll på tørkeprosessen. Du er derfor ikke så avhengig av været i samme grad som tidligere. Kapasiteten på tørkearealet utnyttes bedre, og den hygieniske kvaliteten på høyet optimaliseres samtidig som viktige næringsstoffer beholdes i høyet.

Våre høytørker tilpasses hvert enkelt behov.

Se Lasco sine løsninger for tørking av høy

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner