Gjenoppbyggingen av Kirkerud Gård

På Kirkerud gård har Hilde og Olav Berg skapt et nytt kapittel i sitt landbruksliv. I november 2022, gikk fjøs og besetning med i en stor brann. Dette markerte et vendepunkt for paret, som bestemte seg for å bygge nytt og fortsette sin lidenskap for landbruk.

Det nye fjøset er en komplett leveranse fra Fjøssystemer Gruppen. Steinar Myhre AS leverte bygget og Fjøssystemer Øst all innendørsmekanisering. Med en kapasitet for ca. 300 tonn melk, og potensial for å øke til 400 tonn, representerer det en betydelig investering for fremtiden. Bygget er levert etter kundens ønske, og er et lettdrevet og komfortabelt fjøs både for folk og dyr.

Sikkerhet har vært en prioritet. Med E60 brannsikre rom og tak inndelt i tre seksjoner med brannskiller, har paret tatt ekstra skritt for å sikre at en slik tragedie ikke gjentar seg. Fjøset er også utstyrt med gode løsninger for dyrevelferd, inkludert en smart utgang for kyrne til beite og en effektiv lasterampe.

Denne gjenoppbyggingen er et bevis på styrken og motet til Hilde og Olav. Deres historie er en inspirasjon, og viser at selv i møte med store utfordringer, kan håp og hardt arbeid føre til nye muligheter.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner