Våtfôring med etetidsstyring

I 2022 investerte Elisabeth Berg og Hans Martin Landstad i etetidsstyring på Bug Dutcman fôringsanlegget sitt. I 2023 toppet de lista for slaktegrisprodusenter!

Etetidsstyring er et effektivt hjelpemiddel når en fôrer grisen med våtfôr. Med funksjonen «etetidsstyring» kan man utnytte grisens potensial fullt ut, og får ved hjelp av moderne sensorteknologi et ekstra øye som følger med grisenes appetitt.

Møt Hans Martin Landstad på Tønne Øvre i Sparbu som har valgt etetidsstyring på fôringsanlegget sitt, og deler villig sine erfaringer med oss.

Best med etetidsstyring, god plass og ekstra E-vitamin

I 2022 stod det 1200 m² store konsesjonshuset til slaktegris ferdig og allerede i 2023 var gårdbrukerne Elisabeth og Hans Martin best på slaktegris i Norge! Med daglig tilvekst på 1348 gram og et fôrforbruk på 2,37 fôrenheter gikk de til topps i Ingris-rangeringen.

Som vår egen Bjørn Åge Fjeset uttalte til Svineportalen: – De tar ting med en gang. De er også veldig flinke til å følge opp i grisehuset og løser utfordringer raskt, kommenterer han. I følge Svineportalen, så mener ikke Landstad og Berg at de gjør mye som er spesielt. De har etetidsstyring som gjør at justering av fôring går automatisk.

Les artikkelen på Svineportalen.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner