Salg- og fagkonsulent storfe/småfe

Vi søker etter en dyktig fag- og salgskonsulent storfe/småfe. Du vil være ansatt og tilknyttet Fjøssystemer Midt-Norge AS, med hovedkontor på Orkanger. Kontorsted vil være Orkanger eller Steinkjer. Delvis hjemmekontor en også en mulighet.

Publisert:

Arbeidsgiver: Fjøssystemer Midt-Norge AS
Stillingstittel: Fag- salgskonsulent storfe/småfe
Søknadsfrist: 30. juni
Ansettelsesform: Fast

Vi søker en person med god kjennskap til landbruket som motiveres av gode salgsprosesser med våre kunder. Du vil jobbe med både kortsiktige og langsiktige salgsprosesser, inkludert planlegging, prosjektering/tegning, kontraktinngåelse og leveranse/prosjektgjennomføring.

Arbeidsoppgavene inkluderer oppfølging og salg til kunder innen småfe- og storfeproduksjon, samt å bygge og vedlikeholde sterke kundeforhold. Du vil også delta i utviklingsarbeid og sortimentsvurdering i samarbeid med fagsjefer og ledelse.

Kvalifikasjonene inkluderer erfaring innen landbruket, helst med relevant utdanning innenfor fagområdet. Erfaring med tegning og prosjektering innen fagfeltet er ønskelig.

Salgserfaring innen landbruksrelaterte produkter er en fordel. Personlig må du være proaktiv, utadvendt og engasjert i møte med nye mennesker. Du må være villig til å jobbe hardt for å sikre kundenes behov, samtidig som du har evne til å organisere og strukturere din egen arbeidsdag.

Vi tilbyr en mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon, og varierende arbeidsoppgaver i et spennende selskap.

Fjøssystemer er fortsatt i vekst, så hos oss får du kombinasjonen av et solid og godt etablert selskap, kombinert med gründer og kremmer ånd. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til daglig leder, Arnt Ulkestad, , tlf. 94 87 97 01

Om oss

Fjøssystemer er en landsdekkende leverandør av bygg og innendørsmekanisering til landbruket, vårt mål er å være bonden og dyrenes førstevalg.

Fjøssystemer Midt-Norge AS er en del av Fjøssystemer gruppen, og har distriktet Vestlandet nord for Sognefjorden, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms/Finnmark.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner