Vi søker Lely servicetekniker!

Ønsker du å jobbe med Norges beste bønder? Vår markedsandel og oppdragsmengde er økende, og vi søker 2 Lely servicetekniker nord i Trøndelag, Helgeland og Midt-Troms.

Vi søker Lely servicetekniker!

Publisert:

Jobben vil bestå i service og vedlikehold på Lely melkerobot og øvrige Lely produkter.

– Primært vil du jobbe opp mot våre kunder i nordlige del av Trøndelag og Helgeland, og det er ønskelig at du er bosatt i dette distriktet.

– Vi ser etter en selvstendig person som motiveres av å yte god service til våre kunder. 

– Du vil bli utstyrt med servicebil inkl. delelager og verktøy.   

– Jobben innbefatter vaktordning.    

– Det er ønskelig med utdannelse/bakgrunn fra automasjon, elektro eller landbruksmekanikk. Erfaring fra husdyrproduksjon vil være en fordel. 

– Opplæring vil bli gitt gjennom Lely Academy, samt intern opplæring. 

Vi tilbyr gode lønnsvilkår, gode forsikringsordninger, firmabilordning, fri telefon og alle elektroniske hjelpemidler. 

Fjøssystemer Midt-Norge AS har et godt, solid og tverrfaglig arbeidsmiljø, stillingen inngår i vårt regionale serviceteam med kontor på Steinkjer.

Send søknad og CV på e-post med emne «Servicetekniker 2024» til innen 12.05.2024 

For ytterligere informasjon ring Odd Åge Skage, tlf.

Om arbeidsgiveren

Fjøssystemer Midt-Norge AS er del av Fjøssystemer Gruppen, som er en landsdekkende leverandør av komplette bygg, inventarløsninger og automasjon til landbruket, biofyring og landbasert oppdrett, med en samlet omsetning på 1,5 mrd.

Fjøssystemer er blant annet leverandør av Lely melkeutstyr. Lely er verdensledende produsent av automatiserte produkter til melk- og kjøttproduksjon. Deriblant verdens mest solgte melkerobot Lely Astronaut.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner