Vil du jobbe med Norges beste bønder?

Vi søker etter en dyktig fag- og salgskonsulent storfe. Du vil være ansatt og tilknyttet Fjøssystemer AS, med hovedkontor på Fåvang. Kontorsted vil være ved vår avdeling på Rudshøgda. Det mest aktuelle området for denne stillingen vil være Akershus og den sør-vestre delen av Innlandet opp til Lillehammer.

Publisert:

Vi søker en person med god kjennskap til landbruket som motiveres av gode salgsprosesser med våre kunder. Du vil jobbe med både kortsiktige og langsiktige salgsprosesser, inkludert planlegging, prosjektering/tegning, kontraktinngåelse og leveranse/prosjektgjennomføring.

Arbeidsoppgavene inkluderer oppfølging av kunder innen storfeproduksjon, samt å bygge og vedlikeholde sterke kundeforhold. Du vil også delta i utviklingsarbeid og produktsortiments vurderinger i samarbeid med fagsjefer og ledelse.

Kvalifikasjonene inkluderer erfaring innen landbruket, helst med kunnskap om tegning og prosjektering av fjøs, og en relevant utdanning. Salgserfaring innen landbruksrelaterte produkter er en fordel.

Personlig må du være proaktiv, utadvendt og engasjert i møte med nye mennesker. Du må være villig til å jobbe hardt for å sikre kundenes behov, samtidig som du har evne til å organisere og strukturere din egen arbeidsdag.

Vi tilbyr en mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon, og varierende arbeidsoppgaver i et spennende selskap. Fjøssystemer er fortsatt i vekst, så hos oss får du kombinasjonen av et solid og godt etablert selskap, kombinert med gründer- og kremmerånd. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist er 12. juli

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til daglig leder, Jo Eivind Bergundhaugen, , tlf. 90 53 10 21

Om Fjøssystemer Gruppen

Vi er en av de største leverandørene av innendørsmekanisering, bygg og energi til landbruk og industri i Norge. Fjøssystemer Gruppen består av selskapene Fjøssystemer AS, Fjøssystemer Vest, Fjøssystemer Sør, Fjøssystemer Service, Fjøssystemer Bygg, Fjøssystemer Midt-Norge, Steinar Myhre, Laksesystemer og FS Energi. Samlet omsetning var i 2023 på kr. 1,3 milliard.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner