Tusen takk for et fantastisk 40-årsjubileum!

Rundt 8000 mennesker var med på feiringen av Fjøssystemers 40-årsjubileum i helgen.

Fjøssystemer har måttet utsette 40-årsjubileet i to år grunnet pandemien. Lørdag slo de på stortromma med gratiskonsert med D.D.E. for å gi noe tilbake til bygda hvor bedriften ble startet opp i 1980. 

Mandag er daglig leder Øivind Skurdal og resten av Fjøssystemer i lykkerus etter helgens feiring. Konserten ble spilt i strålende vær i Fåvang sentrum. 

-Vi kunne ikke ønsket oss en bedre feiring, utbryter daglig leder i Fjøssystemer Øivind Skurdal. 

Etter tre lokale oppvarmingsband i strålende sol og 26 grader, inntok D.D.E. scenen til stor jubel fra publikum.

D.D.E. på scenen i Fåvang.

-Vi er stolte og lykkelige for en fantastisk jubileumshelg. Alt gikk strålende. Vi hadde store forventninger, og de ble innfridd på alle fronter, forteller Øivind. 

Tilbakemeldingene fra både politi, vakthold og personell er at publikum storkoste seg og oppførte seg eksemplarisk.

-Vi ønsker å takke alle eksterne som har bidratt til jubileumskonserten. Politiet, vakthold og ansvarlige for servering har gjort en kjempejobb. Dette beviser at når alle er positivt innstilt til å få til noe og grunnstrukturen er på plass, kan man få til store arrangementer selv på et lite sted som Fåvang. Til sist må vi takke publikum som stilte opp og gjorde dette til en forglemmelig opplevelse, avslutter Øivind. 

8000 fornøyde publikumere.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner