MaxiFeeder & MaxiMag

Modulært magasin med mulighet for høykapasitets kutteorgan.

MaxiMag og MaxiFeeder er vårt svar på landbrukets utvikling mot større gårder og ønske om automatisering, fleksibilitet og maksimal kapasitet. Maskinen er modulær og kan bygges som magasin eller kutter, med en lengde inntil 14,5 meter og volum på 43 kubikkmeter.

MaxiFeeder og MaxiMag

MaxiMag og MaxiFeeder er modulære og kan bygges som magasin eller kutter, med en lengde inntil 14,5 meter og volum på 43 kubikkmeter. Systemet gir maksimal fleksibilitet, kapasitet og automatiseringsgrad.

I tillegg til å kunne stå som en selvstendig maskin, eller inngå i et hel- eller delvis automatisert anlegg, vil maskinen kunne automatisere effektiv og fleksibel utnytting av fôrmiksere.

Maxi Mag siste revisjon 16 9 format PNG

MaxiMag

MaxiMag er et matebord eller magasin, som kan styres manuelt eller inngå i system. MaxiMag er utstyrt med automatisk fyllingsprogram.

Maxi Feeder Sidesvis 4 3 16 9 format PNG

MaxiFeeder

MaxiFeeder er utstyrt med to knivtromler. Omdreiningshastigheten er 170 rpm, som gir et meget effektivt kutteorgan. MaxiFeeder takler de fleste fôrslag, tørre og våte rundballer, firkantballer, høy eller silo. Amperevakten øker driftssikkerheten, og ultrasonisk sensor overvåker utmatingen, og regulerer fremtrekket av bunnbeltet for å sikre jevn utfôring etter behov og ønske.

Maxi Feeder Snitt 4 3 format PNG

Modulært

Maxi-konseptet er modulært og kan tilpasses bruk og plassering. Systemet består av fire moduler: frontseksjon, midtseksjon, bakseksjon og kutteorgan. Minste mulige kombinasjon er bak- og frontseksjon med eller uten kutteorgan, som gir en MaxiMag eller MaxiFeeder på 4,5 meter og 13 kubikk.

Systemet kan utvides med opp til fem seksjoner på 2 meter hver. Maskinen er da 14,5m og 43 kubikk.

Maxi Feeder Exact Feeder Transportør Safe Guard 6 9 format PNG

Automatisk start

Systemet kan startes på signal fra ekstern maskin eller via app.

Maxi Feeder fullastet med fôr 16 9 format PNG

Fyllesekvens

Ved innlasting hjelper maskinen til med fordelingen. Først kjøres bunnbeltet bakover slik at eventuelt restfôr ligger bak i magasinet. Nytt fôr lastes inn og kjøres litt fram for å gi plass til mer fôr. Prosessen gjentas til magasinet er fylt.

Maxi Feeder kutteorgan 16 9 format PNG

Høy kapasitet

MaxiFeeder er utstyrt med to knivtromler med totalt 80 spesialutviklede kniver, som har en omdreiningshastighet på 170 rpm. Resultatet er meget høy kapasitet og god kutting. MaxiFeeder spiser seg inn i fôrmassen, til forskjell til våre andre kuttere hvor rotasjon av fôret er prinsippet.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner