FlexiFeeder

FlexiFeeder er en ukomplisert og pålitelig rundballekutter som vært på markedet i mer enn 25 år. FlexiFeeder ble oppgradert i 2013 med blant annet bedre lakk, sentralsmøring og mulighet for teleskopbein.

Fleksibel kutting

FlexiFeeder er utstyrt med 20 doble kniver for god kutting og høy kapasitet som standard. Kutteorganet har mulighet for inntil 60 doble kniver, og har en omdreiningshastighet på 380 rpm.

Ved å velge mellom 3 ulike typer kniver i kombinasjon med ulike antall kniver, kan maskinen settes opp til å håndtere nettopp ditt fôr på en best mulig måte, enten det er tørt gress eller bløt silo.

Manuell styring

FlexiFeeder styres enkelt ved brytere på styreskapet. Det er mulig å kjøpe fjernbetjening av bunnbelte, som gir økt fleksiblitet i bruk av kutteren.

Fleksibel plassering

FlexiFeed kan leveres med beinsett i forskjellige høyder for stasjonær bruk, eller med løpekatter for skinnegående løsning. FlexiFeeder kan spesifiseres med faste sider, eller med sidedør på høyre, venstre eller begge sider.

FlexiFeeder kan leveres med integrert matebord.


Se brosjyre Serigstad FlexiFeed.pdf

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner