Pelletsovn: Pelletsfyringsanlegg for landbruk og industri

Økende energipriser og fokus på miljøvennlig oppvarming gjør pelletskjeler/pelletsovn til en aktuell energikilde for større bygninger. Fyring med pellets gir billig oppvarming. Pelletskjelen sørger for energieffektiv varme. Frölings bioanlegg kan også kombineres med moduler for fyring med ved og flis.

pelletsovn pelletskjele
Froling PE1 Pellet: Modulært skrusystem - Krever liten plass - Valgfri kjele og hydraulikkblokker

Fröling er Europas ledende produsent av biokjeler. Og med over 50års erfaring er Fröling anerkjent for innovative og svært driftssikre produkter og løsninger. Fröling har markedets bredeste sortiment for fyring med ved, pellets og flis, med kjeler fra 7kW til 1500kW.

Fjøssystemer tilbyr den optimale løsningen for ditt pelletsfyringsanlegg. Og vårt landsdekkende serviceapparat vil gi deg som kunde trygghet for at du får service og hjelp når behovet oppstår.

Økende energipriser og fokus på miljøvennlig oppvarming gjør pelletskjele til en svært aktuell energikilde for fjøs, industribygg og alle med behov for oppvarming. Med slike pelletsfyringsanlegg får man ett vannbårent energisystem med et stort bruksspekter for oppvarming av alle typer hus, forbruksvann og industrielle prosesser.

Bruk av bioenergi er ikke bare smart for klimaet, det bidrar også til lokal næringsutvikling og verdiskapning. Derfor er dette også høyt prioritert fra statlig hold, og det gis gode støtteordninger fra Innovasjon Norge https://www.innovasjonnorge.no/bioenergi og Enova https://www.enova.no/bedrift/bygg-og-eiendom/varmesentraler for å stimulere til økt produksjon av bioenergi.

For mer informasjon om pelletsfyring, ta kontakt:

Midt-Norge:
Christer Moen, tlf. , epost:
Tommy Lystad, tlf. , epost:
Lars Petter Bartnes, tlf. , epost:

Østlandet:
Lars Erik Nordhagen, tlf. , epost:
Erik Stenumgaard, tlf. , epost:

Sør-Norge:
Bjørn Erik Moe, tlf. , epost:
Sivert Johnsen, tlf. , epost:

Vestlandet:
Ruben Prestegård Lende, tlf. , epost:
Ovar Heine Njærheim, tlf. , epost:

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner