Bærekraftig energi til landbruk og industri

Med økende energipriser og fokus på miljøvennlig oppvarming, tilbyr Fjøssystemer komplette energiløsninger for fjøs og industribygg slik at du kan redusere fyringsutgiftene på en bærekraftig måte. Det er gode støtteordninger både til landbruk og industri gjennom Innovasjon Norge og Enova.

Solfangere

Gårdsbruk har ofte driftsbygninger med store takflater som er godt egnet for egenproduksjon av solenergi. Installasjon av solfangere vil være lønnsomt, også når alternativprisen for energi er på et normalnivå. Solfangere produserer ikke strøm sånn som solceller, men lager varme i form av oppvarmet vann.

Les mer om solfangere

Biovarme

Med slike fyranlegg får man ett vannbårent energisystem med et stort bruksspekter for oppvarming av alle typer hus, forbruksvann og industrielle prosesser. Fröling har markedets bredeste sortiment for fyring med ved, pellets og flis, med kjeler fra 7 kW til 1500 kW.

Les mer om biovarme

Solcelle

Vi leverer paneler både til tak, vegg og bakkeanlegg til landbruk og industri, og har verktøy for å beregne et anlegg som gir maksimal effekt på din eiendom i forhold til solfolforhold. Anleggene prosjekteres og leveres ferdig montert av våre fagfolk. Fjøssystemer er godkjent som Elvirksomhet av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Les mer om solcelle

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner