Ombygging av innredning

Hos Niels Nickelsen er vi ferdig med ombyggingen av innredning.

Ombygging av innredning

Publisert:

Her er det 13000 Verpehøner i hønehuset. Vi leverer BigDutchman sin velkjente Natura Step kombinert med Colony 2000. Tre rekker med innredning, type Natura Step 24-21, Natura Colony 2000 og Natura Step 24-21.

Anlegget leveres med ekstra høyde fra gulvet til 1. etasje, system-egginnsamling så eventuelt feillagte egg kommer inn på samlebåndet.

Tverrgående egginnsamling er ført ut gjennom yttervegg og inn igjen til pakkerommet, dette for å slippe 90-graders overganger, og dermed minimere klink. På overføringene fra langsgående egginnsamling til tverrgående egginnsamling, er det en «transfer unit» som utligner høydeforskjellene på tverrgående egginnsamling, nyvinning som reduserer klink.

Det er også levert Pick-Puck med automatisk påfylling. Pick-Pucks aktiviserer hønene. Det kommer her kraftfôr/helkorn ned på en plate som aktiviseres når hønene hakker på den, og som gir mer kraftfôr/helkorn.

Vi takker for tillitten og ønsker lykke til med innredningen.
Selger i-mek: Håvard Dehlie, Tlf. , .

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner