Miljøbur til frittgående høner

Ombygging fra miljøbur til frittgående høner er fullført hos Heidi Johansen.

Miljøbur til frittgående høner

Publisert:

Dyrerommet har blitt delt i to med skillevegg, To klimasoner og produksjonsrom som styres av hver sin Viper Touch 10. Innredningen fra Big Dutchman. Det er levert med en ekstra etasje for hønene, med ekstra fôr og vagler. Det er også levert med systemegginnsamling, så eventuelt feillagte egg i innredningen kommer inn på samlebånd. I tillegg er det levert eggvaskemaskin fra Mach-C som vasker alle egg på eggtrekket.

Anlegget har gjennomlysning så de enkelt kan plukke unna egg med sprekker, er skadet eller som har blod i seg. I tillegg har vi levert en eggevekt fra Prinzen som fordeler eggene i tre forskjellige vektklasser. Det er også levert en ny 26m3 FURAB glassfibersilo med støvskiller på utløpsrøret (ikke på bilde).

Heidi, Bjørn og Ola har startet «Ringsaker egg» og skal selge eggene sine selv. Følg de gjerne på dere Facebook side «Ringsaker egg».

Vi takker for tillitten og ønsker lykke til med innredning og eggsalget.

Selger: Håvard Dehlie, , tlf.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner