facebook

Lager- og industribygg

Vi leverer alle typer lagerbygg, redskapshus og industribygg, både isolerte- og uisolerte. Det benyttes alltid bærekonstruksjoner i stål som gir stor fleksibilitet både i utforming og bruk av bygningen, og ikke minst gir kort byggetid. Med stålkonstruksjoner sikrer man en lang levetid og en trygg konstruksjon som tåler alle typer værpåkjenning. Vi tilbyr skredderbygde løsninger til fast pris. Våre bygg har en effektiv og kostnadsbesparende konstruksjon med god arealutnyttelse.

Utvendige kledninger og fasader tilpasses kundens ønsker og bruksområder. Velg blant kledning i tre, plater i stål, isolerte fasadeelementer/sandwich-elementer, massivtreplater eller betongelementer.

All utforming og dimensjonering av konstruksjonen gjør vi sammen med våre samarbeidspartnere som er av de beste innenfor sitt fagfelt. Du som kunde kan da være trygg på at du får en konstruksjon som er dimensjonert etter gjeldende krav og tilpasset lokale forhold.

Stålbygg og stålhaller

Stålbygg og stålhaller

Vi leverer alle typer lagerbygg, redskapshus og industribygg, både isolerte- og uisolerte.

Les mer
Vegg og takelementer i sandwich

Vegg og takelementer i sandwich

Vi har i lang tid benyttet sandwichpaneler til både industri-, lager-, og landbruksbygg, med svært gode erfaring.

Les mer

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.