• Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • +47 61 28 35 00
  • Presse

Fjøssystemer takutlegger

Fjøssystemer sin takutlegger for storfe, er en enkel men samtidig driftssikker metode for å transportere grovfôr eller fullfôr fram til fôrbrettet/dyra på. Takutleggeren transporterer grovfôr fra f.eks en Serigstad Exactfeeder eller grovfôr/fullfôr fra en BVL stasjonær fullfôrblander.

Vår takutlegger er fleksibel ift å håndtere ulik bredde og lengde på fôrbrettet, samt å kunne tildele den enkelte dyregruppe riktig mengde med fôr. Det kan settes opp slik at det håndterer alle de grupper av dyr en har i fjøset. Justering av formengde per gruppe gjøres enkelt på styringsskjermen.  Dyra skal ha nok fôr –men samtidig må tildeling/fôropptak harmoniseres slik at det alltid er ferskt fôr tilgjengelig til dyra.

Takutleggeren kan tilpasses for utfôring på en eller begge sider av båndet - og kan programmeres til å starte utfôring når du måtte ønske dette. Spesielt i besetninger med mjølkerobot, er automatiske utfôringssystemer anbefalt for å sikre tildeling av fôr gjennom døgnet - da dette gir bedre kutrafikk og jamnere besøk i mjølkerobot. Med en helautomatisk fôringslinje fra Fjøssystemer får du et driftssikkert system, som gir deg fleksibilitet og en bedre arbeidseffektiv hverdag. Samtidig får dyra tildelt ferskt fôr flere ganger i døgnet som gir grunnlag for en mere optimal produksjon i ditt fjøs.

Rollax bandfôring: Fjøssystemer har utviklet applikasjonsstyring for mobiltelefon. Med denne løsningen kan en styre fôringstider og fôringsmengder også om en er borte fra gården.

Bildegalleri

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.