facebook

Fjøssystemer takutlegger

Fjøssystemer sin takutlegger for storfe, er en enkel men samtidig driftssikker metode for å transportere grovfôr eller fullfôr fram til fôrbrettet/dyra på. Takutleggeren transporterer grovfôr fra f.eks en Serigstad Exactfeeder eller grovfôr/fullfôr fra en BVL stasjonær fullfôrblander.

Vår takutlegger er fleksibel ift å håndtere ulik bredde og lengde på fôrbrettet, samt å kunne tildele den enkelte dyregruppe riktig mengde med fôr. Det kan settes opp slik at det håndterer alle de grupper av dyr en har i fjøset. Justering av formengde per gruppe gjøres enkelt på styringsskjermen.  Dyra skal ha nok fôr –men samtidig må tildeling/fôropptak harmoniseres slik at det alltid er ferskt fôr tilgjengelig til dyra.

Takutleggeren kan tilpasses for utfôring på en eller begge sider av båndet - og kan programmeres til å starte utfôring når du måtte ønske dette. Spesielt i besetninger med mjølkerobot, er automatiske utfôringssystemer anbefalt for å sikre tildeling av fôr gjennom døgnet - da dette gir bedre kutrafikk og jamnere besøk i mjølkerobot. Med en helautomatisk fôringslinje fra Fjøssystemer får du et driftssikkert system, som gir deg fleksibilitet og en bedre arbeidseffektiv hverdag. Samtidig får dyra tildelt ferskt fôr flere ganger i døgnet som gir grunnlag for en mere optimal produksjon i ditt fjøs.

Rollax bandfôring: Fjøssystemer har utviklet applikasjonsstyring for mobiltelefon. Med denne løsningen kan en styre fôringstider og fôringsmengder også om en er borte fra gården.

Brosjyre/katalog

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.