Stasjonære fullfôrmiksere fra BvL

Har du planer om å investere i fullfôrmikser, bør BvL med sine unike kvaliteter vurderes!

Stasjonære fullfôrmiksere fra BvL
Stasjonære fullfôrmiksere fra BvL

Fjøssystemer selger stasjonære fullfôrmiksere fra Tyske BVL. Dette er blandere med kraftige motorer, vertikale skruer og kniver/motstål som gir kort blandetid og håndterer alle typer grovfôr. Blandekaret har både topp stålkvalitet, men også stålplater som er av de tykkeste i markedet. BVL sine blandere har blant annet 20 millimeter tykkelse som standard i bunnplater, og 8mm i sideplater. Blanderne leveres både med en-, to- og tre snegler og med volum i blandekaret fra 6,5 til 36 mᵌ. For optimal tilpasning på det enkelte bruk kan våre stasjonære blandere leveres både i ulike høyder og plassering av utfôringsluke(r). Stasjonærblanderne leveres med frekvensomformer. Våre stasjonærblandere har markedets laveste innlastingshøyde.

Våre stasjonære vertikalblandere kan enkelt samkjøres med andre utfôringssystemer som for eksempel FS bandfõring eller rullende fôrbrett. Med en stasjonærmikser fra Fjøssystemer får du en driftssikker og effektiv fullfôrmikser på din gård. Driftskostnadene på en stasjonærmikser vil være betydelig lågere enn med traktordrevne vogner, samt at den vil gi større fleksibilitet ift antall utfôringer per døgn. Med en fullfôrmikser får du stabilere fôring– og ikke minst kunne sette sammen fôrrasjoner som gir høgere fôropptak – som igjen vil gi bedre resultater både på mjølk,- og kjøttproduksjon.

Fordelene med BvL:

  • Beste blandekvalitet på fullfôret – gir mindre sortering og mer stabilt fôropptak
  • Rask og effektiv blandetid med BvL Power blandesnegle
  • Blandere som kan tilpasses dine behov
  • Driftssikker og solid fullfôrmikser – utviklet for lang levetid

BVL blanderen kan leveres med reduksjonsgearkasse hvis ønskelig. Dette er spesielt interessant der det er marginalt med strøm inn i fjøset. Med reduksjonsgearkasse kan en mindre motor benyttes og likevel ha blandekapasitet til 24 timers fôring. Reduksjonsgearkassen kommuniserer med vektcellene slik at redusert hastighet på sneglen kun benyttes ved oppstart av fullt blandekar.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner