Fjøsåpning i Auggedalen

Bra oppmøte på da Hilde og Olav Berg åpnet det nye fjøset på Kirkerud gård.

Publisert:

De som kom i finværet, fikk se et lettdrevet og effektivt fjøs der fokus på dyrevelferd har stått i fokus.

Noe av det Olav poengterte når han snakket om valget av leverandør, var totalløsningen som FS Gruppen leverer. Det gir god kontroll i byggeprosessen, og ikke minst unngåes kostnadssprekker i prosjektet.

Komplett løsning

Det nye fjøset er en komplett leveranse fra Fjøssystemer Gruppen. Steinar Myhre AS leverte bygget og Fjøssystemer Øst all innendørsmekanisering. Med en kapasitet for ca. 300 tonn melk, og potensial for å øke til 400 tonn, representerer det en betydelig investering for fremtiden. Bygget er levert etter kundens ønske, og er et lettdrevet og komfortabelt fjøs både for folk og dyr.

Sikkerhet

Sikkerhet har vært en prioritet. Med E60 brannsikre rom og tak inndelt i tre seksjoner med brannskiller, har paret tatt ekstra skritt for å sikre at en slik tragedie ikke gjentar seg. Fjøset er også utstyrt med gode løsninger for dyrevelferd, inkludert en smart utgang for kyrne til beite og en effektiv lasterampe.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner