Høytørker

Fjøssystemer Gruppen kan tilby fleksible og kostnadseffektive løsninger for tørking av høy, både løst høy og i rundballer.

Produktene og løsningene vi tilbyr er fra anerkjente Lasco fra Østerrike, nummer 1 på tørketeknologi i Europa.

Vi syr sammen pakker med bygg og teknisk utstyr etter dine ønsker.

Våre plantørker er fleksible og handterer tørking av både løshøy og firkantbunt. Vi tror at høy kan være et godt supplement i grovfôrrasjonen framover og spare både plastforbruk, klima og kostnader. Vi ser og en økende interesse for lokal foredling av melka, hvor høy kan være en viktig faktor for osteproduksjonen.

Dagens maskinpark krever høye tipphøyder og store porter. Gamle driftsbygninger gir for mange begrensninger og er ikke lenger funksjonelle med dagens innhøstingskapasitet.

Derfor har Fjøssystemer utarbeidet funksjonelle konsepter som gir økt fleksibilitet både i bygget og for bonden.

Med våre løsninger for underjordisk hovedkanal og tørkegulv, kan bygget favne alle behov nå og i fremtiden.

Fjøssystemers unike styreskap for plantørker tar hensyn til luftfuktighet og temperatur, både utendørs, i hovedkanalen og i kornhaugen. Den styrer tørkeprosessen slik at bonden kan konsentrere seg om innhøstingen. Med forhåndsprogrammerte verdier styres vifter og tilsatsvarme, slik at kjøle- og tørkeprosessen effektiviseres og energiforbruket reduseres til et minimum. Sammen med Powermix omrørerskrue for flis og korn, øker vi kapasiteten i plantørka med 30-50%.

Våre konsepter for lager og plantørker, gjør oss til den foretrukne leverandør av din nye driftsbygning!

Fjøssystemer tilpasser alle løsninger til bondens ønske, i forhold til kapasitet og størrelse, beliggenhet, terreng og logistikk på gården. Vi er opptatt av å levere det som er bondens behov nå og i fremtiden!

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner