facebook

Kraftfôrsiloer fra Fjøssystemer

I moderne husdyrproduksjon er det behov for å benytte ulike typer kraftfôr til dyra, for å oppnå topp produksjonsresultater. Dette krever som regel at en har to eller flere kraftfôrsiloer på gården. Fjøssystemer har både duksiloer og glassfibersiloer i ulike størrelser som lagervare - med kort leveringstid. Stålsiloer kan leveres på bestilling.

Glassfibersiloer

Fjøssystemer glassfibersiloer leveres med inspeksjonsluke og syklon som standard. I tillegg har siloene en vertikal stripe langs siden som indikerer kraftfôrnivået i siloen. Vi har glassfibersiloer i størrelsene 8mᵌ, 12mᵌ, 20mᵌ, 26mᵌ og 31 mᵌ som lagervare med kort leveringstid, men kan levere andre størrelser som bestillingsvare. Siloene er laget i robust glassfibermateriale -  og leveres ferdig montert. Siloene settes på en armert betongplate og boltes fast ved levering. Våre montører kobler på motor/skruekasse samt kraftfôrskruer inn i fjøset.

Duksiloer

Fjøssystemer duksilo for innendørs bruk, leveres komplett med innblåsingsrør, galvanisert stativ/ramme og tappeluke. Det er enkelt å koble skruekasse til siloen slik at en kan automatisere kraftfôrlinja. Vi har duksiloer i 6mᵌ og 8mᵌsom lagervare, men kan skaffe duksiloer helt opp til 17 mᵌ på bestilling. Duksilo/stativ leveres umontert, men er enkelt å montere sammen på gården.

Ønsker du tilbud på ny kraftfôrsilo kontakter du Fjøssystemer!

Brosjyre/katalog

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.