Mekanisk ventilasjon

Ventilasjon fra Big Dutchman brukes i de mest klimasensitive produksjonene verden rundt.

Mekanisk ventilasjon

Vi beregner ventilasjonen ut fra hus og dyretall.

Som friskluftinntak, bruker vi veggventiler fra Big Dutchman. Disse kan åpnes samlet eller hver for seg. Åpning og stenging kan gjøres med vinsj, eller elektrisk motor.

Avsug gjennom kanal i tak. Kanalen kan utstyres med vifte og spjeldmotor.

En klimacomputer fra Big Dutchman syr det hele sammen, og sørger for et perfekt samspill mellom luftinnslipp og luftavsug.

Våre folk kan Big Dutchman, og vi justerer og kjører i gang anlegget for deg. Vi kan også ta service på ventilasjonsanlegget ditt.

Se filmer med ulike løsninger
Med hybridventilasjon i melkekufjøset har Ola Fuglem i Selbu fått et godt og stabilt inneklima. Systemet benytter seg av naturlig ventilasjon med temperaturstyrte veggventiler, noe som sikrer frisk luft og et godt miljø for både dyr og mennesker.
Hos Visteroa Samdrift har de et ventilasjonssystem for naturlig luftstrøm. De bruker store ventiler styrt av spjeldmotor og temperaturføler, samt manuelle lysmøner med flapper. Selv om gradstokken kryper ned mot minus 30 grader på vinteren, opprettholder fjøset god temperatur, og har tørr og frisk luft!

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner