Gummimatter for gangareal

Myke matter i gangarealet er godt for klauvene, gir mindre stress og avhengig av bevegelse, gir de også en optimal blodsirkulasjon.

Gummimatter for gangareal
pediKURA P gummimatte for fast dekke

Kura matter i gangareal er klovvennlige og sklisikre. Virkningen er som navnet sier; kurativ, altså helbredende. Vi har matter for både fast dekke og spaltegulv. Egenskapene for mattene er like.

KURA P og KURA S

KURA P er for fast dekke, mens KURA S er for spaltegulv. Egenskapene for de to mattene er like. Mykheten er ideell for kuas bevegelse, og den er svært formstabil. Gummien er mer sklisikker enn ordinært betonggulv eller betongspalter. Festesystemet er svært solid. 

pediKURA P og pediKURA S

PediKura er et spesielt gummiunderlag med corundumpartikler i overflaten. Corundum er, etter diamant, det hardeste mineralet vi har. Dette gir en balansert slitasje og god horndannelse på klauvene. Kombinasjonen av myk gummi og slitasjesoner, sørger for at klauvene får riktig form. I tillegg er de svært sklisikre.

Mattene kan enkelt ettermonteres, og er godt egnet for gjødselskraper.

PediKura P er beregnet for fast dekke, mens PediKura S er beregnet for spaltegulv.

PediKura anbefales lagt på 20% av gangarealet for å sikre en optimal slitasje.    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner