SMART FÔRING fra Fjøssystemer

Det å velge ny fôringslinje i fjøset er en viktig beslutning. Riktig tildeling av grovfôr og kraftfôr til de ulike dyregruppene, optimalisering av fôropptak og effektiv utnyttelse av fôret, er avgjørende for god produksjonsøkonomi.

Ta kontakt med oss for en fôringsprat!

Stasjonære fullfôrmiksere fra BvL

Investering i ny fôringslinje skal også redusere arbeidsbelastningen og frigi tid til andre gjøremål. Samtidig skal fôringsutstyret være fleksibelt, enkelt å bruke og driftssikkert.

Fjøssystemer vet at alt dette er viktig for deg. Derfor satser vi mye på kompetansebygging hos våre selgere, slik at de kan skreddersy den beste løsningen i ditt fjøs. Vi samarbeider med de ledende leverandørene i markedet, og de beste produktene er satt i system av våre dyktige fagfolk.

Med konseptet «Smart fôring» ønsker Fjøssystemer å sette fokus på optimale løsninger og produkter til beste for både husdyr og deg som eier.

Vi har sammen med Harald Volden (Tine/MIMIRO/NMBU) og Christian Meyer på Skjefstad Gård kjørt et prosjekt med fokus på fôreffektivitet. Prosjektet viste at det er mye penger å spare! Filmen fokuserer på de viktigste elementene for å oppnå fôreffektivitet og økt inntjening – Smart Fôring i praksis!

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner