Nytt fjøs på Fåvang

I går kunne 22 glade kyr flytte inn i nytt fjøs hos Gunhild Lindvik og Knut Evensen på Fåvang. Første spadetak ble tatt rett etter påske, og nå er prosjektet vel gjenomført av alle parter.

Nytt fjøs på Fåvang

Publisert:

Fjøset er bygd med forbrett langs yttervegg, skrapeareal, og talle til kos og kvile. I påbygg på enden er det lagt opp til kos for bonden med kontor og smittesluse. Fødebinger ligger inn mot kontor slik at det blir lett å holde oversikt/kontroll i kalvingen.

Fjøset er satt opp av Fjøssystemer Bygg og er uisolert bygg men allikevel med isolert sandwichtak. Vegger er av tre og ellers betongvegg i bakkant. Fjøset er ellers oppført med maturlig ventilasjon med Arntjen luftemøne og luftinntak langs vegg, Jourdain Innredning, Suevia drikkekar og stolper bla fra Wopas/Hallingplast.

Takk til gode lokale samarbeidspartnere som Pettersen Maskin, Borgedal Bygg, Rørlegger John Lien og Fåvang elektro. Et lokalt prosjekt!

Vi i Fjøssystemer gratulerer med nytt bygg og ønsker lykke til:-)

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner