Nytt fjøs i Marnardal

Sjur og Kari Lauvdal i Marnardal har investert i nytt fjøs hjå Fjøssystemer. I dette fjøset er virkelig kua og bondens arbeidsoppgaver satt i fokus.

Med god boltreplass for folk og fe ligger alt til rette for gode resultater. Det er Lely melkerobot i fjøset, Lely måkerobot og godt utvalg av kubørster.

Liggebåsene er myke og gode. Jourdain innredninga holder dyra i riktig avdeling før fôring. Det er ikkje tilfeldig at det er en Lely Vector som tar seg av fôringa hjå Kari og Sjur.

Med forskjellig fôringsoppskrift blander BvL fullforvogna sammen årets avlinger til en herlig mix. På vegen opp i Lely Vector blir blandinga tilsatt halm/høy fra Serigstads RBK Flexifeed for riktig struktur og konsistens.

Etter en god stund i Vector blir det tilsatt mineraler og kraftfôr avhengig av forhåndsinnstilte oppskrifter.

Når maten er klar, distribueres den til riktig avdeling. Undervegs kalkuleres neste fôringsrute ved hjelp av laser, samtidig som grovfôret dyttes tettere på dyra.

Vi gratulerer Sjur og Kari med høgteknologisk innovasjon. Lykke til!

Nytt fjøs i Marnardal

Publisert:

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner