Bygdø Kongsgård melker nå med Lely Astronaut A5

Denne uken har Gudrun melket for siste gang i melkestallen og er nå i gang med å tilvenne kyrne på Bygdø til robotmelking.

Bygdø Kongsgård melker nå med Lely Astronaut A5
Gudrun har melket flere generasjoner kyr på Bygdø i godt over 30 år og overlater nå jobben til en godt utstyrt Lely Astronaut A5 melkerobot!

Publisert:

Fjøssystemer ble tildelt jobben med installasjon av melkerobot i fjøset på Bygdø i høst. Melkeroboten er plassert noe ut i løsdrifta, slik at vi fikk laget en fokusavdeling bak roboten. Det er og levert to nye Lely Cosmix P kraftfôrstasjoner med bakport.

Gjennom noen spennende uker har vi levert en totalpakke med demontering, støping, gulvlegging, installasjon av melkerobot, elektriker- og rørleggerarbeide, som denne uken resulterte i en meget vellykket igangkjøring. Takket være gode og dyktige kolleger i Fjøssystemer og samarbeidspartnere i Isomur, Med Re Elektroinstallasjon, Aske Rør og ikke minst det gode samarbeidet med de ansatte i Stiftelsen Norsk Folkemuseum, har dette virkelig gått på skinner!

Fjøssystemer takker så mye for tilliten og ønsker lykke til med den nye hverdagen.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner