Nytt massivtre-fjøs på Gjøra

«Nå er det ferdigstilt og tatt i bruk stor takk til alle leverandører for en knirkefri og effektiv byggeprosess, og takk til alle kjente og kjære for all god hjelp!»

Nytt massivtre-fjøs på Gjøra

Publisert:

Fjøssystemer Bygg har levert bygget og Fjøssystemer Midt-Norge har levert i-mek.

Unni og Tore Gravem i Sunndal kommune bestemte seg for et bygg med stål bæresystem, naturlig ventilasjon, isolert sandwich elementer på tak og vegger av massivtre. Med hvit taksandwich overflate innvendig, samt at Unni og Tore malte både takåsene og veggene hvite, så blir det utrolig lyst og trivelig i fjøset. I tillegg vil overlysplatene i mønekippen slippe inn naturlig dagslys.

Fjøssystemer Midt Norge levert følgende utstyr:

Jourdain innredning, lysmøne fra Arntjen, Kraiburg gummimatter, Wopas stolper, Agricow Kubørste, Suevia drikkekar, Suding betongspalter og mekanisk ventilasjon fra BigDutchman.

Noen ord fra byggherre/Tøftin Gard:

«Nå er det ferdigstilt og tatt i bruk stor takk til alle leverandører for en knirkefri og effektiv byggeprosess, og takk til alle kjente og kjære for all god hjelp! »

Vi takker for tilliten og ønsker Unni og Tore lykke til med drifta i det nye fjøset!

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner