facebook

Lely T4C besetningsstyring

Lely Astronaut samler inn en rekke data om dine kyr, og alle disse data blir lagret og behandlet i dataprogrammet T4C.

Alt presenteres enkelt og oversiktlig på PC, pekeskjerm og mobiltelefon slik at du kan ta bedre og raskere beslutninger.

Lely har bygget opp T4C slik at det skal være enkelt for deg som bonde å se hvilke dyr som krever ekstra oppmerksomhet. Det er viktig å fange signaler om mulige helseproblemer tidlig, slik at du kan iverksette tiltak før det kreves behandling.

For din oversikt, presenteres de mest sentrale parametrene grafisk som KPI (key performance indicator). En rekke ulike parametre er forhåndsdefinert, og du velger selv hvilke som skal presenteres for deg. 

T4C InHerd

InHerd er ni forskjellige applikasjoner til smarttelefon, der du får ulike funksjoner fra T4C rett på telefonen. Hensikten med disse verktøyene er at du skal ha tilgang til nødvendig informasjon der du til enhver tid befinner deg, og kunne gjøre eventuelle handlinger der og da, i stedet for å måtte gå til kontoret og PC’en for å gjøre dem.

Det er også laget en egen App for rådgivere, der du kan dele ulike nøkkelindikatorer med rådgiveren.  

Les mer om T4C InHerd her: www.lelyt4c.com

Brosjyre/katalog

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.