facebook

Tru-Test storfevekt

Vektregistrering er svært nyttig i kjøttproduksjon, både i avlsarbeid og i slaktedyrproduksjon. Vekt og tilvekst gir mulighet for å plukke ut de bese livdyrene, og optimalisering av fôring.

Vektene fra Tru-Test spenner seg fra de enkle med avlesning, til de avanserte med automatisk ID- og vektregistrering. Displayet på avlesningsenheten er svært lesevennlige, og hele enheten er støv- og vanntett.

TruTest har patentert teknologi for vektberegning av urolige dyr. Nøyaktighet og varighet brukes for å beregne faktisk vekt av urolige dyr, og dette gir svært pålitelige veiinger.

EziWeigh5

Den enkleste indikatoren fra TruTest heter EziWeigh5. Denne egner seg godt for deg som ikke har behov for å lagre veiedata eller andre data. Den er kompatibel med alle TruTest veiebjelker og veieceller. Den registrerer selv hva den er koblet til, og ingen kalibrering er nødvendig.

EziWeigh6

Denne kombinerer det beste innen nEID og VID teknologier med troverdighet. EziWeigh6 er USB kompatibel, og er utstyrt med RS232. Dette gjør at den kan kommunisere med PC og EID avlesningsbok. Den kan også styre 3-veis sortering av dyr.

XR3000

Verdens mest avanserte storfevekt er XR3000. Med denne får du en datainnsamling og rapportering som ikke er vist tidligere i veiing av storfe. En god vekt er en viktig støttespiller i forhold til din ledelse og styring av produksjonen.

XR3000 muliggjør en aktiv styring av prestasjonene til enkeltdyr, såvel som dyregrupper, ved innsamling av løpende data som gjentar seg over dyrets livssyklus. Den kan sortere og gruppere data etter flere kriterier som f.eks. ID, arv og ytelse.

Vektbjelker MP

Vektbjelkene fra Tru-Test har en rekke anvendelsesmuligheter. De kan brukes som par under en plattform eller ei veiekasse til veiing av dyr, fôr eller andre produkter.

MP vektbjelker kommer i lengder på 600mm, 800 mm og 1010mm. Derfor betegnelsene MP600, MP 800 og MP1010. MP 600 har en kapasitet på 2.000 kg pr par, mens MP800 og MP1010 har en kapasitet på 3.000 kg pr par. Bjelkene er enkle å sette opp, og de krever ingen permanent plassering. Et plant og stabilt underlag er eneste krav til plassering.Sammen med en lett aluminiumsplattform, er systemet derfor enkelt å flytte rundt etter behov.

Alle Tru-Test komponenter er kompatible, og bjelkene kan benyttes sammen med alle indikatorer fra Tru-Test uten noen form for kalibrering.

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.