• Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • +47 61 28 35 00
  • Presse

Liggebåsmatter for storfe

Liggebåsmattene er robuste og har høy mykhet. De har lang levetid, er formstabile og er utviklet på dyrenes premisser. 

Alle liggebåsmattene har integrert fall og posisjoneringsrammer som sørger for korrekt liggestilling. 

Wingflex

Wingflex har en spesiell underside med vingeprofil som gir svært god mykhet. Denne profilen gjør at mattene tilpasser seg optimalt til kroppsformen. Til tross for mykheten og tilpasningsevnen, er den svært formstabil og er varig myk. Vingene sørger for at matta retter seg ut så snart kua reiser seg og forlater liggebåsen.Overflata er behagelig og hudvennlig.

Det er også integrert fall, slik at overflata tørker raskere. En fas i bakkant av matta skåner ledd, og sørger for at det ikke er snublekanter.

KKM

KKM er en myk og behagelig liggebåsmatte. Den har en bikubeprofil på undersiden som gir ulike mykhetssoner og dermed en utmerket liggekomfort. Den er formstabil, og har en varig mykhet. Overflata er behagelig og hudvennlig. Det er integrert fall i bakkant som gjør at overflata tørker raskere.

KKM fås med rette kanter, med puslemønster eller på rull.

KIM

KIM mattene er spesielt beregnet for ungdyr. En smidig og slitesterk luftputeprofil gir en god liggekomfort. Overflaten er ru, som gjør den sklisikker. Montering er gjort enkelt ved at den festes kun i fremkant. I tillegg er den uavhengig av skiller.

Fall i bakkant gjør at overflaten tørker raskere, samt at selve kanten er gjort slik at det ikke er snublefeller.

CALMA

Calma er ei matte som er spesielt beregnet på kalv og ungdyr. Matta er behagelig myk, og har luftputeprofiler på undersiden. Den er svært formstabil, og holder dermed mykheten lenge.

Bakkant på matta er skåret slik at det ikke er fare for snubling eller skader.

Bildegalleri

Brosjyre/katalog

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.