Prosjektleder Fjøssystemer Bygg AS

Fjøssystemer Bygg er i vekst, og vi søker etter Prosjektleder med DAK-kunnskaper til vårt kontor på Fåvang.

Prosjektleder Fjøssystemer Bygg AS

Publisert:

I 2019 omsatte Fjøssystemer Bygg for 162 mill. innenfor landbruk, industri- og næringsprosjekter. Vi har kontorsted på Fåvang, Heimdal og Steinkjer.
Som prosjektleder vil du følge prosjektet fra kontraktsinngåelse til ferdigstillelse. Du vil ha det overordnede ansvaret for både gjennomføring og økonomi.
Vi kan tilby gode lønnsvilkår, gode forsikringsordninger, bilordning, fri telefon og nødvendige elektroniske hjelpemidler. Vi mener også å ha et utmerket og svært levende arbeidsmiljø. Reiseaktivitet må påberegnes.

Kvalifikasjoner:

Relevant byggeteknisk utdannelse. Erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse. Stor arbeidskapasitet og gjennomføringskraft Tilpasningsdyktig og fleksibel samt evne til å jobbe selvstendig og ta ansvar Det vil bli gitt nødvendig opplæring i Revit.

Send oss en kortfattet søknad og CV på e-post: innen 20. april, men søknader behandles fortløpende, så her er det ingen grunn til å vente. Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Andreas Stø på tlf. .

Fjøssystemer Bygg holder til på Fåvang sammen med hovedkontoret til Fjøssystemer. Fjøssystemer er en av de største leverandørene av innendørsmekanisering og bygg til landbruket både i Norge og Sverige.

Fjøssystemer Gruppen omsatte for ca. 1 milliard i 2019.

Fjøssystemer har import av de største og beste produktene internasjonalt, bl.a. Lely melke-roboter og Big Dutchman utstyr.

Fjøssystemer Gruppen har totalt ca. 230 ansatte. Vi har en økende oppdragsmengde, og søker nye medarbeidere.

    Kontakt oss

    Benytt skjemaet for å gjøre en henvendelse relatert til denne siden, så blir du kontaktet innen kort tid. Klikk her for å se oversikt over kontaktpersoner


    https://www.fjossystemer.no/ledige-stillinger/prosjektleder-fjossystemer-bygg-as/