facebook

Dette er «Aktiv Stall» fra Fjøssystemer

Fjøssystemer lanserer et nytt konsept for hesteeiere i Norge. Konseptet heter «Aktiv Stall», og er fôring og mosjon satt i system.

Konseptet «Aktiv Stall» vil gi hesteeiere større frihet og hesten bedre dyrevelferd. Hesten får mye naturlig mosjon på tørre/drenerte områder gjennom hele dagen og riktig tilgang på fôr. Hesten får gå ute i flokk hele året med datastyrt tilgang på grov- og kraftfôr via en liten transponder festet i for eksempel manen. 

Vi har stor tro på at «Aktiv Stall» også vil slå an i Norge. «Aktiv Stall» er et anerkjent og velutprøvd konsept i Europa. Hesten er i utgangspunktet et flokkdyr. For hesteeieren vil det være godt å vite at hestene har fått mosjon i løpet av dagen og riktig tilgang på fôr – det skaper ekstra trygghet. Snart er landets første Aktive Stall på Søndre Paulshus i Østfold ferdigstilt.

Vil du vite mer, kontakt Harald Bore hos Fjøssystemer Sør. Tlf. 906 18 450. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.