facebook

Big Dutchman tørrfôringsanlegg til gris

DR850 tørrfôringsanlegg fra Big Dutchman har stor kapasiet og er svært effektivt med hensyn på antall hjørner og transportlengde.

Med fire hjørner, er maksimal transportlengde 300 meter. For hvert ekstra hjørne, mister man 6 meter transportlengde. Kapasitet ved 66% fyllingsgrad er 870kg/t.

Trekkstasjon, transportrør og -kjede

Trekkstasjonen er en kompakt enhet som kan plasseres både inne i husdyrrom og utendørs. Huset er i rustfritt stål, og stasjonen har kjedebruddsstopp.

Transportrøret er i galvanisert stål, mens kjedet er av spesialherdet stål. Medbringerskivene er laget i kunststoff.

Opptagerstasjon

Opptagerstasjonen er i rustfritt stål, og kan plasseres enten i husdyrrom med flekssnegl fra silo, eller direkte under kraftfôrsilo. Den leveres enten for en eller to rørgater.

Hjørner

Hjørnene er tilgjengelig i ulike materialer. Vi leverer mest i kunststoff, men de finnes også i rustfritt stål. Lokket kan leveres i gjennomsiktig kunststoff, for enkel inspeksjon. Hjørnet er rustbestandig, og egner seg godt for utendørs montering.

Utfôring

Til fylling av alle typer fôrautomater, benytter vi utløp med skyvespjeld. Dette kan leveres med teleskopisk fallrør. Volumdoserer brukes til purker, og er en gjennomsiktig beholder på 6, 10 og 15 liter. Dosereren har stor sideluke for rengjøring.

Styreskap

Fullautomatisk PLC styring med programmerbar antall kjøretider. Styreskapet kan kobles til eksternt alarmanlegg.

Brosjyre/katalog

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.