facebook

Vannrekker til kylling

Drikkenipler

Drikkenipler har vist seg å være et ideelt system til kylling gjennom mange år. Mye fordi nipler underbygger kyllingens naturlige adferd og derav minimaliserer vannspill. Drikkeniplene kan leveres med og uten dryppskål og det finnes et bredt utvalg av nipler med forskjellige kapasiteter.

Opphengssystem

For å sikre optimalt vannforbruk og å minimalisere vannsøl er det riktig å justere høyden på vannrekkene underveis i  innsettet i takt med dyras vekst. Våre vannrekker kan løftes ved veggvinsjer, takvinsjer og elektriske takvinsjer.

Vannarrangement

Vi leverer også vannarrangement til kyllinghus. Med et vannarrangement levert av oss har du mulighet til å filtrerer bort fremmedlegemer som kan komme til å blokkere låsingen på drikkeniplene. Vannarrangementet leveres også med vannmåler som kobles opp mot produksjonskomputeren. Dette gir muligheten til å nøyaktig overvåke vannforbruket gjennom innsettet. Vannarrangement leveres standard med uttak for medisinblander og trykkreduksjon for å hindre svingninger og for høyt trykk ut på vannrekkene.

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.